Ta en funderare

Visst är ni såhär pojkar?

1. Du älskar henne för den hon är, hur mycket hon än skulle såra dig skulle du aldrig svika henne
2. Du visar och säger alltid hur du känner
3. Du skickar gulliga sms på kvällen och säger:
- Godnatt älskling, jag saknar dig <3
4. Du tycker ALLTID hon ser otroligt bra ut i dina ögon, no matter what
5. Du är en Gentleman, som tål ett nej utan en sur min
6. Du vill visa upp henne även om hon har mjukisbyxor och en skön tröja
7. Du ringer upp henne tills hon svarar om hon har blivit sur och slängt på luren i örat på dig
8. Du lever för hennes kyssar
9. Du håller vad du lovar
10. Du skulle göra allt för henne
11. Du trycker henne alltid närmare dig, tar henne i handen eller visar på annat sätt
att det är just HENNE du älskar, när du pratar med andra tjejer på till exempel en fest

Usher - Moving Mountains



Bränna

Dagen i Skärgården va helt fantastisk, förutom att båten krånglade lite... Solade runt 4 timmar & badade massa. Tyvärr sprack våran ring när vi åkte, ingen aning vrf? Helt ny, dålig kvalitet kanske. Jag har iaf fått en riktig bränna nu, vilket jag bara kan säga äntligen! till. På turen hann familjen ha ett litet samtal oxå & vi i "Happy Family" planerar nu att skaffa en liten sötnos till hund hähä ! Vi får se hur det kmr sluta.. Jag håller starkt på en Bichon Frisé eller nån form utav Terrier, de små liven får mig ju att bli knä svag liksom.




/ Ciiiiiiiiao Amanda

stranden

kom hem för inte så längesen. hela famlijen har varit på stranden :) super kul. jag byggde sandslott & bilvägar åt grabbarn. sen har jag & maja snorklat :)
jag & maja tog lite foton från webbkameran nyss som blev suuuper snygga. haha
ha en bra kväll



/ Nathaliiiiie

Brangelina - Brad Pitt & Angelina Jolie

Wooohooo ! Jag har följt det paret på nätet & tidningarna enda sen deras förhållande startade. Efter så kort tid hade de redan fyra småttingar, Maddox 6 år, Pax 4, Zahara 3 & biologiska dottern Shiloh 2. Men det räckte inte ! Nu har de underbara föräldrarna gått & fött tvillingar oxå, Knox Leon & Vivienne Marcheline. Grattis ! Nu har de 6 små ungar att ta hand om, men ändå håller de på att adoptera ytterligare ett barn från Afrika. Jag tycker det är gulligt att de är så barnkära :) Bara de räcker till oxå.. Men ändå en riktig HISS för de !



Från vänster, Brad Pitt med Lilla Shiloh i famnen & sen Angelina Jolie..

/A

Skärgården

HEJ SOLEN ! Den försvinner ju inte ! Fy vad glad jag är idag ! Snacka flera timmar med min älskling igår så nu kan ingenting vända till det dåliga (: Today ska jag ut i Skärdgården med våran lilla ögonsten.. Ska passa på att sola ytterligare några timmar & bara slappa i solen med tidningen jag köpte igår. Ikväll blir det till att träna vilket jag ser grymt mkt framemot ! Allting flyter så bra just nu att jag bara tänker påsetivt helahelahela tiden ! Anyway, måste fixa klart mitt nu.


/ Pussisar A

kvällsmys

sitter på baksidan med familjen & dom spelar ngt spel. TP brukar man kalla det. vet tyvär inte vad det fullständiga namn... men hur som helst är det mysigt :) pappa vissa mig att den hära datorn har bluetooth, wie snacka om att jag blev glad. jag kan skicka bild direkt från mobilen :) nu har jag något att spara pengar till eller önska mig i julklapp.... laptop med bluetooth & webbcamera haha. super coolt tkr jag. kommer säker komma ngt ballare innan jul så jag vågar inte säga ngt än... ska fortsätta surfa lite på nätet. kiiiiiiiiiiiiiissies / N




hur gullit som helst. en igelkott kom nyss gående på andra tomten. ( in ringade röda)
bilden är tagen idag / nyss

skvaller

diss : jag tycker så synd om kändisar som HELA TIDEN blir fotograferade så snabbt dom går ut genom dörren. det är ju inte sååååå konstigt att dom attakerar paparatzzi? som britney , man fattar att hon blir konstig av så mycket folk som fotograferar hela tiden ... diss mot paparatzzi, som alltid följer efter.


britney spears

visst det är ju klart att det händer att man köper tidningarna där det står saker om dom. det är ju underhållade och det är ju fel efter som jag " betalar " dom ju.

nästan över ...

herregud , snacka om mkt folk. hela släkten i en 3a. haha snacka om trångt ! men det blev bra  för alla var ut & maja värkade nöjd med alla saker hon har fått. det är lite gäster kvar. men syskonen har somnat. haha inte så konstigt efter som det har varit fult ös... så jag sitter själv i soffan & sittar på tv. det har varit grymt varmt idag så jag ska nog hoppa in i duschen. i morgon blir det nog stranden :) häärligt ! hoppas ni har haft en bra dag.
ursäkta för slarvig text men min hjärna är helt ... ja...

/ Nathalie


Saknaden är stor

Många inlägg på en gång.. Men jag satt nyss & blädrade igenom alla foton på min data.. & fyyyyyy vad jag saknar min klass :( helt sjukt men jag vill nästan att sommarlovet ska vara slut snart. Människor jag är van vid att krama, prata & umgås med varje dag, har jag knappt hört någonting av på 2 månader snart. De människorna ger en stor saknad. Tack för att ni finns alla underbara :) /A

Hello sunshine

Jaaaa! Idag efter flera dagar av regn i Alperna & Ungern fick jag mig äntligen, verkligen äntligen se solen! Jag drog mig direkt ut & solade i 3 timmar vid poolen. Sen åkte jag, min mamma & syster o handla. Bläää, jag hatar att handla, det tog nästan 2 timmar eftersom vi skulle köpa in hela kylskåpet som vi fick äta upp innan vi åkte ( missuppfatta inte ;) ) Eftersom jag har haft ont i huvet hela dagen blev det inget Phone House, det får jag planera in någon annan dag. Ist drog jag mig till badberget där solade jag ytterligare 2 timmar. & jag är så glad, för äntligen har brännan börjat komma :) Ikväll ska jag nog mysa med en bra film, eller chilla vid datan ( som oftast )



Stackaren, vi hittade hnm övergiven på gatan i Ungern.. Tänk er att ha en egen bebis, han är min bebis :) han va iaf det för en vecka..


/ Soliga pussar A

!

Det är alltid lätt att förlåta, men svårt att glömma...

systerns 7års dag

maja vaknade hur pigg som helst kl 5 i morse! KLOCKAN 5!och skäller ut alla i famlijen att vi inte har kommit och väkt henne osv... lite komiskt? tråkigt nog kan hon inte klockan så bra så hon förstog aldrig att det var tidigt. vi var tvungna att säga att vi måste gå och lägga os, så hon la sig igen i soffan. sen klockan 7 grattade vi henne :) hon fick ett keybord med microfon & allt! super coolt :) hon älskar att spela piano och jag att sjunga så vi fixar det bra tilsammans. inte för att det kanske låter bra men kul är det! om en timme kommer gästerna så jag ska börja göra mig klar!
en bild på majas prinsses tårta som hennes mamma har gjort det och en bild på min syster som fyller år :)

 


/ Nathalie


Brick and Lace, love is wicked


Cause life is'nt perfect..

Nej livet är vekligen inte perfekt! Jag har fått det bevisat flera ggr & det är något som ingen kan komma ifrån. Idag har jag vaknat av en enorm huvudverk. När jag ser Nathalies senaste inlägg mår jag ännu mer illa, fy vad hemskt! Jag skulle hellre vara ett fetto än att se ut sådär.. Idag blir det iallafall till att sola några timmar vid poolen sen har jag lovat mamma att hjälpa henne & handla.. Semestern har även gjort mig enormt 'rik' så jag & mamma ska ta en tur förbi The Phone House & kolla ifall det finns någon liten dröm jag skulle kunna köpa :)



/ Kisses A

dissar !

usch , finns inget värre än  anorexia! tycker jag iallfall. jag & mickan köpte tidningen sofismode  och på en sida handlade det om modeller som har dött av undernäring. att dom går med på att bara äta sallad  är helt sjukt ....
klicka för större bild

  

coco rocha berättade om sin dag...
" hon vaknar på morgonen , går till badrummet för att ta en dusch och springer förbi  helkroppsspegeln för att hon inte kan stå ut med att se sig själv naken.hon väger bara 47 kilo, men allt hon kan tänka är att hon måste bli smalare. hon skyndar sig till sin första show och lovar sig själv att äta någora vindruvor när hon är där. men när hon kommer dit finns det bara bakelser. det första ombytet ska på. hon tar på sig sin klänning och det krävs tre personer för att få igen dragkedjan. påklädaren skämtar: " vi var nästan tvungna att ringa agenturen och berätta att du var för stor". allt tjejen kan tänka på är att hon inte kan äta någonting förrän nästa dag."

hemskt ... det står massor av andra saker med. " designers vill ha gående klädhängare" , "du måste se ut som ett skelett för att få jobben" usch fy , det är ju inte enns snyggt på något sätt !

kilona som har tagit modellernas liv...

 

Eliana ramos ( bilden år  vänster) blev 18. hon dog av undernäring... luisel ramos ( bilden åt höger) dog 6 månader förre hennes syster eliana... & luisel dog också av undernäring efter en show...



ana carolina 21 år dog också av undernäring...

usch nu ska jag gå & lägga mig. det är hämskt !
alla bilder hitta jag på google & all text från tidningen sofismode :)

/ Nathalie

Home Sweet Home :)

Japp, kom hem för några timmar sen. Har varit borta två veckor hos släkt i Ungern & på semester i Alperna. Fy för vädret. Jag som äntligen trodde att jag skulle få komma ifrån allt regn.. Så drar sig så klart vädret vidare neråt! Vaknade vid halv sex imorse & gjorde mig iordning. Med tanke på sista & senaste kvällen igår var jag grymt trött. Har iaf packat upp allting!vilket jag är stolt över, jag drar alltid över på sånt eftersom det är så sjukt jobbigt! Men alla nya grejer fick mig att vilja lägga in de i garderoben på direkten. Skönt att solen har kommit hit iaf. Imorgon ska jag upp tidigt & ut o springa (måste verkligen bättra på min kondis) sen tar jag mig nog några riktiga soltimmar & så får vi se om det händer annat.. :)


/Amanda

lång dag..

tjabba!

idag har dagen varit riktigt lång tycker jag. det började med att mamma frågar om jag skulle till pappa & det skulle jag fast jag hade glömt det så jag började packa lite. sen skulle mamma till en naprapat ( sån som masserar & knäcker ben som ligger fel.) mamma hade tydligen gjort illa nacken. hur som helst fick jag sitta där och vänta i en timma. vi köpte två tidningar innan så jag hade ngt att göra. efter det åkte vi iväg till en bebis som var 6 månader gammal som mamma skulle plåta. super söt liten pojke ! och till sist så körde mamma mig till pappa & nu sitter jag här med laptopen och tittar på tv samtidigt. :) min lilla syster fyller 7 år i mrg så vi får se vem som vaknar först hon eller vi ;p ....
 / nathalie



bilden är på mig & mickan från ängby (:

Ny blogg!

Amanda&Nathalie, Mands&Natts.
Nu ska vi båda börja blogga igen, fast den här ggn gör vi det tillsamans :)
Hoppas på många läsare & mycket kommentarer..


RSS 2.0