!!!

Jag ska försöka fortsätta ett tag till!
Men ge oss gärna lite fler kommentarer, man får mkt mer glöd då.
Pussar


Avsluta?

Kanske är lika bra att säga hejdå? Det skrivs ju ändå inte av ngn. Så jag tänker nog sakta men säkert avsluta kapitlet på den här bloggen! /A

-

Fullrulle. Blir antagligen en paus för mig med om jag nu inte hinner skriva ngt alls. Shääää <3

blogg pause

tar en pause ett tag. vet inte vad jag ska göra längre , är i en liten bubbla just nu. kanske åter vänder så snabbt jag får upp humöret! /N


tekniskamusseumet , jag & sofia!

!

Har nästan ingen tid över längre. Mitt hjärta bultar nog tusen ggr fortare än på sommarlovet. Alltså, jag har det grymt stressigt! För det första med skolan, det är grymt tufft med betyg (?) Dessutom ska jag ha tid över till att kunna plugga samtidigt som jag tränar ganska mycket, så jag försöker skriva så mycket jag & ofta jag kan. På ett sätt gillar jag den där känslan, att få stressa. Att försöka hinna med allting & sen är man så nöjd på kvällen när man kommer hem. Idag har jag varit hemifrån närmare 13 timmar. Så jag tror nog det är dags att sätta mig & pusta ut nu med en kopp te & kanske någon bok. Imorn ska jag lägga ut min outfit, ska försöka minnas det iaf! I love my life.



snurrdurre / A

hos pappi

idag gick jag upp 6 på morgonen även om vi hade sovmorgon. så hade jag värkligen inte det... dagen gick hur bra som helst. liten sov stund på NO men det tar jag igen :) efter skolan åkte bella & jag till stinsen där vi såg värsta rean på ur & penn. så vi köpte lite... och inne i affären kom annas syster ( kompis) caroline winberg. tror hon heter så men hon iallfall modell... först trodde jag inte på bella när hon sa att det var hon sen när jag såg henne kände jag igen henne. sen gick vi in i några affärer sen hem igen. vi sa hej då på sollentuna och tog skilja vägar haha. i morgon är det skola igen & jag behöver inte gå upp så tidigt som jag behövde i morsse! kisses /N


Träningsvärk & grejjer

Jag älskar den där känslan då man känner sig alldeles öm & mörbultad men ändå kan sova så gott om nätterna.

nästa, pappa

happ , inget speciellt idag. i morgse satte jag på mig mkt för det värkade kallt men nu är det varmt.. idag ska jag till pappa kanske bli en sväng till stinsen med någora. annars inget mer. /nathalie


Godmorgon

Förvänta er inte att jag kmr hinna skriva ikväll, för idag har jag jättemkt på schemat. Men jag slutar ifs kl 1 så då kanske jag hinner slänga in något kort. Skolan börjar om 30 min och jag orkar bara inte gå till skolan idag. Har ingen lust alls liksom. Hoppas ni får en bra dag.

Kisses / A

morgon tröt?

jag har märkt att jag blir mindre morgon tröt när jag har börjat gå upp tidigare. super bra tkr jag så jag slipper ligga och åma mig i sängen och vägra gå upp när kl är 7! dagen gick good. tråkig men ändå helt okej haha, det är så mkt folk & alla snackar samtidigt så när man kommer hem är man helt färdig. men idag efter skolan följde cecilia med mig hem :) vi satt mest framför datorn & så har cissi provat nästan alla min kläder för hon ville låna lite. ( hon måste vara snygg till nrj ! & då värkar mina kläder passa! vilken komplimang asså haha ) så hon har provat lite & jag har slängt ut lite kläder hon kan prova. hon gick för en timme sen tror jag. mer har jag inte gjort tror jag :)




 


-

Jag har gett dig mitt ord. Ja, jag kommer kämpa tills mitt sista andetag. Men snart orkar jag inte mer </3


fimpa röken , behåll glöden

 

den hära bilden får mig att aldrig röka. jag kan inte rabbla upp allt som är farligt osv. men alla vet att man kan dö av det. du öker risken av cancer & det vill jag värkligen inte betala för. vissa kanske tycker det är coolt att hålla i en cigg i handen men tänk att du har betalt för din "död". alla kanske inte har dött av att röka men bara för att du inte dör kan ju folk runt om kring också "drabbas" röken som du blåser ut kan vi få in och så har vi också fått det. nej usch jag dissar cigg det är bara onödigt. men jag bryr mig inte om andra gör det för det är eran/ deras val! :)
och tänk hur mkt pengar du sparar som du kan göra ngt annat för än den dära ciggareten!

/N


Goodie

Trots att jag såg framemot en låg & väldigt seg dag flöt den ändå helt okej. Och mycket bättre blev det ju när jag fick VG på so-provet. Tummen upp, eller vad säger ni? Jag tänker iaf fortsätta på den vägen. Har inte så mycket mer att säga än att jag känner mig rätt utsliten trots att vi bara haft en enda 'riktig' lektion idag.



Dagens outfit var svart & rätt tråkig...

/ A

!!!

jag,bella & sofia är hos sofia. har precis ätit lite :) vi är inne på internet och surfar haha. skolan var helt okej .. vi har bara gått igen betyg & fått "matrial" :)

/N


i morgon är det skola...

shit vad helgen har gått fort. i morgon börjar vårt vanliga schema så vi börjar 8.40 ! ganska bra tid ändå. kom hem från bella vid lunch ungefär & sen har jag slöat hela dagen. sov inte så bra i natt så jag har försökt ta igen & nu är jag ganska pigg igen. tappade bort min mobil så jag har sprungit runt i hela huset & skylt på att alla har tagit den osv. men så hittade jag den i min soffa i mitt rum! haha typiskt ? men nu kan jag iallfall ladda ner bilderna & hoppas det går :)
och juste , min helg var jätte rolig !


vovarna markus & femma


voovarna utan för stinsen.
/N


Bad luck

Typiskt också! Mina svarta pumps jag visade upp & köpte förra veckan har gått sönder. Så himla knasigt. Klacken såg så enormt 'säker' ut & så går jag ju runt lite i skolan & sen pajjar den. För tillfället ser det inte ut som att de kmr gå att använda igen, de va så otroligt sköna. Bad luck!



Btw! Jag ska blir bättre på att fota, bl.a outfits & roliga händelser.
Så länge får jag ta av de gamla goda tiderna, hittade t.ex den här bilden!

/A

Tierd

Är trött för det mesta så himla trött på sistone. Vet inte vad som tagit åt mig. Igår sov jag nästan 3 timmar 'bara sådär' mitt på dagen. Idag ska jag ta itu med lite saker & sen ska jag nog ut & springa eller ngt liknande. Ska komma igång igen om man säger så. Vad ska ni göra idag? 

/ ZZzzz A..

Faatie

Fyyyy! Har ätit så grymt mkt idag att jag spricker. Bara massa vitt bröd & annat äckligt. Från & med imorgon blir det till att ändra dieten & sätta upp ett mål. Jag står inte ut med mig själv längre!..



/ Aaaaaaa

voff voff

är hos bella fortfarade. ska vara här helga helgen :) hundarna är så himmla gulliga så man dör. det är pudlar & dom är super snälla. synd att jag inte kan ladda in bilder. får göra det när jag är hemma , i morse gick vi ut med hundarna & tog bussen till vallen och gick där ifrån till stinsen där vi sen köpte hundgodis :) ( bella hade slut med det ) sen hem igen. just nu håller bella att få dom stanna kvar hos henne men hon lyckas inte så bra! haha.

igår kväll var vi hemma själv till 12 på natten då hennes brosha kom hem. lite läskigt att hennes föreldrar inte är hemma för då måste vi se till att det är stängt osv. men det gick bra :) ska hjälpa bella, puss

/N

Dagens Outfit - A



I kissed a girl - Katy Perry



Jag nynnar sönder den här låten! Den är så damn good :)

Coffee time

Har konstigt nog börjat dricka kaffe då & då. Inte vanligt kaffe men en kaffe latte brukar gå ner. Jag hatar verkligen smaken, men kaffe har ungefär samma effekt som mr. coca cola fast det är ju bara så himla mkt onyttigare. Eller?



Vad föredrar ni?...

/ A


-

Allt, allt, allt är upp & ner. Hur ska man tala om för en person hur ledsen man är för den hemska situationen man åstadkommit?...

bella helg !

tekniska museumet var super tråkigt. vi fick läsa om sker & testa saker sen skriva ner hur man tror det funkerar :) annars vad det ganska kul med utsälningar! i var bara där en timme ungefär... så vi slutade tidigt :) men nästa vecka blir det en " vanlig vecka". så upp tidigt sluta sent... idag ska jag gå hem till bella & sova där hela helgen. det ska bli kul :) igentligen ingen anledning mest för hon är ensam med "hennes" hundar.kommer nog skriva lite där. puss

/N


min & bellas fötter

Kort dag

Har varit en otroligt kort dag today. Samlades vid halv 9 i skolan sen tog vi bussen in till stan & tekniska muséet. Va framme runt 10. Vi gick runt svarade på tråkiga frågor som jag verkligen inte fatta eller va närvarande alls på. Efter det åt vi en sanbbis till lunch & sen vare bara hem igen. Så nu sitter jag här & har absolut ingenting att göra. Har inte heller nåra planer för resten av dagen/kvällen. Någon som har förslag? Om inte... så blire nog ngra inlägg till senare under dagen (:

/ Amanda..

Trött

Är supertrött. Har haft fullt upp hela dagen men samtidigt har det varit himla chill. Det mesta av skoldagen gick ut på massage & avslappnings övningar. Ja, jag går i en helt normal skola, faktiskt! Sen tog vi porträtt foto oxå. Hähä ingen bild jag ser framemot att skaffa hem. Nu ska jag förbereda mig inför imorn. Vi ska som sagt till tekniska museét.



Nån bild jag hitta från i somras...

Puss snyggon / A

Rihanna - Disturbia



ni som vill ha den som pa-låt : http://funny.uz/bandit/mp3/290608/Rihanna_-_Disturbia.mp3

är det bara jag som hör att det höjs & sänks ? ( var så på nästan alla videos jag letade efter)

/n

snabb dag

dagen gick otroligt snabbt idag! känns inte som om jag har varit i skolan. men på lektionerna så går det trögt. i morgon ska vi till tekniska museumet.:) hoppas ni har haft en bra dag! /N


jag & cecilia i vintern/hösten 07 ?

hahahah

videos som kanske har visats för mkt men ändå mitt inlägg för idag :)


/n

-



Wish I spend all my time to look into your deep eyes my love...

No way!

För tillfället helt jävla trött & slut på allting. Det här är bara början? Har tappat gnistan inför åttan för tillfället. Inte bara p.ga av skolan utan även andra saker... Men som sagt, har hittat in på rätt spår hittils & så tänker jag fortsätta inget ska få komma emellan det jag byggt upp nu. Ska ta en dusch efter den dåliga insatsen på fysen idag.

/ C-YA

Header & design

:D NY färg, design & header. Vad tycks?

Navelpiercing?

Åh, har funderat så himla länge. Är verkligen sugen på att pierca naveln. Har velat ha det ändå sen liten... Det enda jag behöver är m&p's tillstånd vilket är så grymt tufft att få. Därför ser jag framemot skolan & allt annat. Dags att skärpa till sig ännu mer! Eller någon som har ett bättre tips? / Kisses A 

Back 2 school

Yessyess, äntligen lite tid över! Som sagt, skola idag.. Det var rätt chill ändå :) vaknade vid halv åtta & satte igång att fixa mig direkt, gick ner & åt frukost, sen vare bara skynda mig iväg! I skolan träffade jag alla, verkligen alla. Fy vad jag längtat & fy vad glad jag är :) Nu kmr jag nästan få spendera ett helt år med bl.a älskade Nathalie! På ett sätt känns det helt underbart att börja igen, inte bara för kompisarna den här ggn.. Trots allt är jag sugen på att få se vad jag ligger i mina betyg & närvös, ja det är jag verkligen! Det är nog alla?



Lägg märken till den röda ringen hihi, vad gör Joel där nere igentligen?

/A

första dagen

dagen var kul. fick träffa alla igen efter lovet :) vi slutade halv 10 så vi gick bara en halv timme. sen så var ju samtalen som jag inte kunde gå på för min föreldrar inte var hemma. killarna har blivit super långa men inget annat är anorlunda...  förutom matsalen som har blivit som en resturang. super coolt!!  ska äta middag strax. amanda har fult upp & därför så bloggar hon itne så mkt men hon kmr såkart tillbaka, hoppas jag :)


emma, paloma & amanda



matsalen :D


/nathalie

tidig morgon ?

gick upp 7 imorse & var hyfsat vaken ... blev precis klar & bussen går inte förs 8.36, en stund kvar :)
jag brukar gå upp den hära tiden så det var konstigt att vakna upp 7 ! idag börjar det gick , pluggade i ett år till..........

/N


Header

Åh, juste headern var det oxå. Jag har försökt fixa en men blev inte alls nöjd.. Ska jobba vidare på den nu. Tyvärr har jag ingen photoshop & vågar inte fråga Natta eftersom hon jämt får stå i med designen. Menmen, wish me luck! :)



jag, från Alperna i somras :)

/A

sista sommarlovsdagen

idag gick jag upp hyffsat tidigt. klockan 8 men ändå en sen lunch. mickan,sofia & bella skulle ju åka till stinsen & jag hängde med men senare. blev ingeting, behöver man värkligen almenacka? får se om jag hittar någon. annars skulle jag få någon från daniels jobb :)
i morgon börjar vi 9 & slutar 10! riktigt najs, men efter 10 börjar utväklingssamtal om 8an som jag inte kommer kunna ha för att ingen av mina föreldrar är hemma. ska fixa lite saker
det finns ingen header för amanda ville göra en ny så vi får vänta tills hon har gjort klart/¨något (:



/N

bråttom bråttom!

har lite för bråttom nu. jag vet inte när bussen går men jag känner mig ändå stressad ! ska dra en stund till stinsen. några är redan där men jag kommer lite senare. puss


christina & jag i 7an.

/N


Last day

Sista dagen innan skolan. Känns tugnt & tråkigt. Samtidigt lite spännande & nervöst. Jag saknar mina vänner.. Sommaren har gått så fort känns det som, men tänker jag tillbaka på allt jag gjort inser jag att jag faktiskt gjort en hel del. Anyway så sitter jag i skolbänken igen kl 9:00 imorn. /A

Kommentera

Ni som läser bloggen kan väl bara slänga in en simpel kommentar? Vill se på ett ungefär hur många som 'besöker' oss! THANK YOU :)

Emma was here

Har precis kollat klart på filmen Invisible med Emma. I recomend it!




/ A

My new stuff

Den här ggn har jag varit lite mindre lat än förut. FOTAT mina nya grejer :) ska försöka fortsätta så, jag tror det blir lite roligare & lättare att förstå då? Tyvärr va jag så lat att jag inte orkade sätta på mig grejerna.. Det ser ju ofta bättre ut när man har det på kroppen. Menmen, that's just the way it is!
(Klicka för större bild, på alla!)

 
Föll direkt för de här örhängena.


Ville ha ngt snyggt, men samtidigt skönt & modernt till höstens kommande väder..


Hittade den här somriga (?) & lite längre linnet på rean..


En mysig kofta med bredare & kortare ärmar.


'A' - som i Amanda & Adam.


En enkel plånka i skinn för endast 29:50.


Har letat efter en vit typ-top hela smren & så finner jag den i slutat..


Det dyraste av allt va den här vita 'halsduken'.

/A :)

i<3shopping

Har shoppat idag, med mami.. Fyllde som sagt år igår & då får man ju alltid lite extra till shopping kassan :) Har skaffat mig en ny scarf/halsduk, 2 linnen, 1 kofta, 1 armband, 1 par örhängen, 1 par skor & en ny plånka. Allt för ynka 500 hundringen :) Lägger upp bilder sen!

Puss snyggon! A

...

har du någon gång i ditt liv..

städat ditt rum:  ja

gjort saker som du inte fått: japp
ljugit: någon gång

drukit: en gång längeseeeeen
uppträtt på scen: japp (:

kissat på dig: vet inte

spytt: ja någon gång

spelat fotboll: provat men jag spelar inte
tyckt att du är ful: ja...

tyckt att du är fin: nepp

gått bakom ryggen på en kompis: kanske någon gång. (förlåt)

haft en bästis:  ja , haft en bästis 

varit i stockholm: mhm , bor i stockholm ;) typ...
haft vattkoppor: aa..

balanserat på liv och död: nej

haft en pojkvän mer än ett år: tror inte det

slagit någon: hahah ja ;p
verkligen hatat någon: ja!

varit självmordsbenägen: 

känt att du älskar livet: ibland

gott och lagt dig senare än 4 på morgonen: om jag inte är uttråkad :)
dygnat: nej faktist inte

haft flera än ett playaheadnamn: japp

vilka: hahaha ehm ... natt-i , natta_girl ( tror jag ) hahah ( LÄNGESEN ! )

/ nathalie :)


madonna & amanda dag !

jag tittade på tv & så var det ju madonna hela kvällen på  kanal 5. fatta vad coolt amanda , du fyller år på samma dag :D wow! aja , grattis till er alla som fyller år... haha :)


/N


GRATTIS PÅ 14ÅRSDAGEN!

okej , bloggadet kommer inte sluta men bli mindre! idag åkte mamma, jag & syskonen runt överallt och leta efter gympa kläder och sånt till skolan. sen i stinsen så gick jag på make up. där jag lärde mig och sminka  & så fick jag lite smink. super kul :) OCH SÅ FYLLER JU AMANDA ÅR IDAG !  nu får ni värkligen inte vara lika "dumma " som mig , jag hade glömt att det var idag... FÖRLÅT AMANDA!

men nu får du ett grattis!



/NATHALIE

FYLLER ÅR IDAG :D

Kärlek är ett annat ord för lycka.. & jag har funnit allt i det hela :) De här dagarna jag inte bloggat har det hänt massa i mitt liv :D I LÖÖÖÖÖÖWE MY LIFE.


/  PUSS A..

...

har inte suget på att blogg , håll tummarna för att amanda ska komma tillbaka & så får vi se om jag gör det :)
kram / n

my day

var med sofia idag, mickan kunde inte :( iallafall så började vi vid datorn sen flyttade vi oss mot tv där vi försökte sätta på en thiller film. men så kom familjen hem då drog vi ut till en lekpark.
bilder från idag ;











/ N

AHHHAHAHAHAHA

bilden togs 2006. men kolla in dom röda ringarna ! hihi



/ nathalie

god morgon :)

idag har jag inga planer. jo att jag ska vara med sofia & mickan maby. men sen vet jag inte, ska nog ringa sofia nu och se om hon är vaken (: vad ska ni göra idag ?

/n

behöver dig mer än vad du tror, cecilia.



/nathalie


hos sofia





ps. ingen bio.. finns inget......

/n

home

är hos sofia just nu. kom hem från farmor för inte så längesen. sofia , jag , mickan & kanske pernilla ska på bio i kista. har ingen anning vad vi ska se. något kul hoppas jag. tråkigt att amanda har "blogg-paues" får kolla uppläget med henne... men nu ska vi fixa till allt. berätta mer sen :)

/N


PAUS

Jag tar en paus från bloggen några dagar framåt. Anledningen får ni reda på sen. :) Ha det bäst! /Amanda..

:$

Det pirrar i hela kroppen.
Allt jag drömt om så länge ska jag äntligen få gå i uppfyllelse.
Tack Gud för att du kommit tillbaka och tagit mig i handen igen.
Jag har varit så nära att ge upp, så nära att låta dig gå & helt plötsligt ska du stå bredvid min sida imorn.
Det va så längesen sen sist.
Jag älskar dig..

sol sol sol

farmor väkte mig runt 10 idag & så gjorde hon iordning frukost sen gick hon ut till salongen. det kändes som en resturang eller att man var liten. jag är ju minst här nu, inga syskon! shönt :) men jag gjorde mig iordning och så åkte vi till hennes kontor och hjälpte henne med lite papper. men nu är vi hemma & det är klarblåt och soooooooooool! jag ska nog ut en liten stund. har inte fått någon färg alls tkr jag... & vissa andra haha. ska försöka få upp bilder från min mobil men den vägrar att få kontakt med datorn. shit sur..........
och den dära filmen som gick i går kväll tänkte jag också rekomendera om. shit rolig & så romantisk på slutet :D


/N

Wiiiihaaa!

Igår hade jag myskväll framför teven med mamma. Vi kollade på "never been kissed" en skit gullig komedi! Ibland höll man på att tröttna sen helt plötsligt asgarvade man. Den va jättecharmig :) I recomend!
Idag ska jag på massage hahah det är sant! Min nackspärr vill inte försvinna helt & det va snart en vecka sen jag fick den.. ackack! Men det spelar ingen roll för jag är glad ändå :) På eftermiddagen ska jag träffa Emma, Hanna & Alexandra. Troligtvis hittar vi väl på ngt I guess. Jag lääängtar jättemkt tills imorron!!!!!!!! :D Ska ta ngt att äta nu.

/Kram A

I like

Jag är lyckligast på jorden just nu. Anledningen är stor men sann. I like my life for a moment :)

.


Never mind, but I will..

farmor's kontor

TJABBBAAA!

just nu sitter jag på farmor's kontor framför en jätte stor skärm. dubbelt så står som jag har hemma, riktigt häftigt :) synd att jag inte tog med mig en usb-kabel till min mobil. då hade ni sett hur stor den var!
vaknade 8:20 idag! packade & gjorde mig iordning sen släppde daniel av mig i sollentuna. daniel & syskonen åkte vidare till dalarna efter det. sen tog jag bussen till vällingby där farmor stog & väntade. vi åt china mat inne i centrumet. ( super gott!!!) har fixat med designen lite IGEN. haha, jag & amanda är inte så överens får se vad hon tkr om det här. självklart så hon få säga vad hon tkr. ska fortsätta surfa lite, vågar man gå in på playahead utan att fixa virus på farmors dator? :|



söntosen bella, visst är bilden ganska cool?


/ pussar nathalie

Chillination

Igår va allting helt upp & ner. Men jag hoppas att vi löser det. Jag & min syrra har lovat mamma en storstädning i huset eftersom det kmr en alldeles speciell hit imorn, förhoppningsvis.. :) Sen ska jag fixa mina naglar & kanske träffa den mest saknade Cissi. Det va snart mer än 2 månader sen sist tack vare sommarlovet & nu länktar jag ju som fan. Ska ta itu med mitt utseende & käka lite. Hörs senare.




Fotograf: Jag, i Växjö

/A


vällingby

amanda är hemma! och designen är halv vägs :) idag har ingen räddat mig , tråkigt nog. i morgon åker jag till vällingby till min farmor. ska klippa mig och umgås med henne. var typ hundraårssen jag var hos henne, ska bli kuligt.men jag kommer nog blogga där hoppas jag.  alla åker imorgon :( mamma till ngn fotokurs i nyshöping. syskon & lådsaspappa till dalarna och jag till farmor! måste umgås lite med dom.


bilder är på mig & micks från teneriffa i februari. SAKNAR DET! ( varmt var då!)

NATHALIE

Designen..

Tack vare mig har Natta fått jobb med designen, igen :/ förlåt, det är ju jag som inte kan bestämma mig. Men jag tycker att det bara hittlils ser bättre ut än den tidigare designen. Jag tänkte på hösten när jag fick syn på den.. & det är någonting jag vill tänka på i sista taget..



/A

Back on Track

Home :) Japp nu är jag hemma. Har haft 4 super roliga dagar nere i Växjö med mina kamrater eller vad säger (?) :) Det har inte gått så himla bra som jag önskade men jag är lycklig ändå. Har träffat grymt mkt människor & även många nya. Tränat mkt & firat Sofia m.m
Har inget större att berätta förutom att jag är otroligt nöjd med de här dagarna, trots det kassa vädret!



På bild fr. vänster; Rebecka, Rebecka, Sofia & Ida :)

Puss Amanda

humöret upp

okej ... jag har det väldigt tråkigt & mitt humör börjar gå upp efter att ha ätit. tyvär vill jag inte säga mitt problem, ellr varför jag är så ledsen. men jag ska försöka göra något idag, ingen svarar mig så det blir vell inte... ( vem du en är rädda mig från min tråkiga dag!) tänkte klura lite med design, har photoshop men tyvär fattar jag ingeting. kanske ska passa på att lära mig lite nu? amanda kom hem...



sofia,jag,elin,rebban & christina. och så har vi nattis längst upp!
det är i kista när vi var på bio. typ i 5an (?) ;P

Nathalie

.

inget går bra idag, inget kan få mig måbra, inget bloggade idag.



/nathalie


kan önskor bli till värklighet?




nathalie

design

funderar på att göra om designen men är för tröt & så vågar jag inte göra ngt utan amandas " tillstånd" haha. 
nu när man har haft den så länge så vill man byta. men färgarna blir foftast rosa, lila , röd. tråkigt nog!
vad är eran favorit färg?

nathalie

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN

idag fyller min morbro 21 år! tyvär har jag ingen bild :( men ett grattis är ju bättre än ingenting?
vi ska tillbaka till mormor & morfar snart efter vi har gjort oss i ordning. i natt har jag inte sovit någonting. mina syskon ellen (3år) & andrea (6år) sov i en luftmadrass på golvet & jag i sängen. men hela tiden så ramlade ellen på andrea eller ramlade utan för så till slut gick jag och hämta stolar brevid "min" säg och så fick hon sova brevid mig. det var myigt efter som hon kramade min arm hela tiden & ville vara så nära mig som det går. haha
ska fixa mig iordning nu & försöka ha humöret på top FAST den dåliga natten....

skolan börjar om en vecka... !

/ NATT

favorit

jag är kär i filmen , nej men det är nog den bästa filmen jag har sätt på länge. jag bara längtar efter att den ska komma på dvd så jag kan se den iiiigen :D
 

natts

slöaste...

i går blev den ganska sent. det var igentligen inte meningen att bli så sent men det  blev det efter två filmer. vi såg bring it on & ngn annan som jag inte kommer ihåg vad det heter... eftersom det blev så sent så gick vi ju också upp sent. frukost blev runt 12 & sen blev det en film till... 27 dresses! super bra tycker jag. när jag kom hem hoppade jag in i duschen packade till en övernatting till .... mormor & morfar. där jag är nu alltså. mer har inte hänt mest slöat. i morgon fyller robert år, 22 år tror jag att han blir! spännande :)

puss nathalie

övernattning

ska sova över hos bella ikväll med sofia! super mysigt, hoppas det blir många filmer.
HA EN BRA KVÄLL!



/n

080808!

idag började dagen med slöande men efter lunch åkte mamma, jag & syskonen till ikea för att köpa ramar till mammas foton. sen åkte vi till stinsen där mamma skulle köpa prisent till robert. ( mammas bror) & i stinsen träffade jag bella , sofia & pernilla. så jag satte mig vid dom & snackade. sen åkte min mamma hem och jag blev kvar med dom. jag köpte läppglans & skosula. haha

på sollentuna såg vi två "ungdomar" bråka & efter några minuter så vi plötligt en VÄLDIGT VÄLDIGT iriterade man som sprang efter ungdomarna med en hammare. helt sjuk, han klaga på att han inte har fått sovit ngt & dom bara snackade osv. fyfan vad rädd jag / vi blev. ska planera kvällen med bella & sofia. puss

/nathalie


mamma mia

var med sofia idag. vi bestämde oss för att gå på bio. så hennes pappa körde oss till kista & så köpte vi två biljeter till mamma mia ! :D sen gick vi och köpte lite på macdolals & så upp igen. jag behövde gå på toa men när vi kmr tillbaka till bion så har dom inte öppnat toaleterna... så vi skyldade oss ner och så tog vi resturangen som var närmast & vidrigaste toaleten jag nästan någon sin har gått på. usch fy! men efter det gick vi till bion köpte godis & gick in till biografen/filmen. filmen var rolig&bra. ( ni som gillar när folk sjunger i filmer & romantik ska värkligen se den !) efter filmen åkte vi hem. mamma hämtade oss vid sollentuna centrum, sofia följde med hem & åt middag här. vi har sjungit till jonas brothers nåra gånger.... haha (:




kissssssssies nathalie


japp jag är dålig på att blogga ofta. ska börja göra det. men jag sitter inte så mkt framför datorn! men jag ska försöka för min & amandas skull! :) sooov gott !


Mami & Papi

Vilka lirare. Kl 22.00 inser de att det är deras 15onde bröllopsdag. Gratulations. Sleep well. /A

Växjö - SM

Imorgon åker jag ner till Växjö och spelar SM med min nackspärr. Får se hur jag tar mig igenom det. No matter what. Jag kmr inte ha tillgång till data så därför kmr jag då inte heller uppdatera med inlägg i bloggen. Men Nataly skriver ju som vanligt I hope :) Mobilen är med & ni som har mitt nummer kan nå mig på lur, oftast. Jag vet inte när jag kmr hem beroende på hur det går. Ha det bra! 

/ Puss Amanda <3

Todays Outfit


Fan.

Fan, fan, fan. Jag har fått nackspärr. POOR ME ! /A


rullande dag

runt elva tiden åkte jag & bella till grönalund. var hur mycket folk som helst. vi träffade anna där :) super kul.
när vi hade varit där i 3 timmar hade vi bara hunnit åka tre saker så vi gav upp & så åkte jag och bella hem. men vi sollentuna gick vi till stinsen för att kolla lite där. ( på grönalund köpte vi en heliumbalong som vi sen tog sönder. och vi tog såklart luften ibalongen. & dom rösterna vi fick var nog dom roligaste rösterna jag någonsin har hört på oss. det var det roligaste under hela dagen! haha ) sen vid 7 fick vi nog & åkte hem.

 

kramar nathalie


...

Skit dag, skit liv, skit Amanda


igår & idag

igår vad det jätte kul med tjejerna. vi har inte träffast på hur längesom hälst. så vi bablade mer än vad vi såg på film haha. sen var jag tvungen att vara hemma klockan 11 för alla skulle gå & lägga säg då här hemma. ( dom är på väg mot kålmorden nu) så mickans mamma var snäll & körde hem oss :)

idag blir det grönalund med brudarna bella ;) ska ta en buss som går runt 11 tror jag så jag ska göra mig iordning. bye :)

/NAAATHALIIIIIE

10 snabba

1. Vem är du?:  En 'spillivink' från swe :)
2. Ålder?: Soon I'am sweet 14
3. Personlighet: Från blyg - väldigt pratsam
4. Familj: Mamma, pappa & lillasyster
5. Älsklings färg: Rosa, tills slutet. Haha 
6. Vem är du kär i?: Min pojkvän
7. Är du i ett förhållande: Jag antar det ?
8. Min favoritdag?:  Dagen då jag dör :')
9. Vad gör du nästa år?: Jag lever livet förmodligen?
10. Var har du ont just nu? I mitt hjärta..

Tekniska musseum

hellu , har inte skrivit ngt för jag har varit på tekniska musseum , shit coolt :) jag har varit där med skolan förr men då bryr man sig inte så mkt om utsälningen utan att man slipper jobba (?) haha. men idag var jag med mamma & syskonen.
liten kort & trist text men jag vet inte vad jag ska säga mer för jag har inte gjort så mkt annat.

just nu ska jag ta på mig minna mjukiskläder & bestämma busstid med bella för vi ska nämligen till sofia & ha film kväll! mysigt värre? haha
ha en bra kväll!


/ N


I WANT!

Snart är det min dag! Jag fick en mobil av familjen, så vad kan man önska sig av släkten? Jag har funderat och...


- vad säger ni om den gär superballa leksaken? :)

/ A

...

Love me or hate me, I don't give a fuck anymore.

Deprimerande..

Ja vädret är fett deprimerande! Börjar komma in i en för tidig vinterdepression känns det som. Jag menar var tog min energi vägen? Idag har jag varit på träningsläger från kl 9 & kom nyss hem.. Hade igentligen lovat min mamma att vi skulle gå på bio "Mamma Mia - filmen" eller vad den nu heter.. Men jag orkar bara inte! På fredag är det Växjö & SM som gäller hoppas att vädret är så mycket bättre då! Ska ta mig en dusch, sen får vi se vad som händer..

/ Amanda..

Jonas Brothers - SOS



sötaste pojkbandet ever ! eller?

/N

ska man behöva vara rädd?

kom hem för en eller två timmar sen. har intstallerat sims spel & fixat i rummet men inte packat upp :P. har inte skrivit något för jag har inte haft "tid" haha. jag åkte tåg från pappa, det är en ganska lång bit att åka från pappa och mamma. en timme ungefär. trist att det är så långt ifrån varandra :(
men men det var inte det jag skulle berätta om. utan nu ska jag dissa killarna. eller det gör jag ganska ofta men det kanske inte är lika allvarligt som det hära! tänkt att tjejer alltid ska behöva vara oroliga på tunnelbanan eller någon annan stanns. exempel, jag stog upp på tåget & då stog det två killar framför mig (20 år ålden) & en av dom stog och stirra på mig & då får man ju en tanke. " vad vill han?" " vad kommer han göra?" osv.
jag kanske är överdriver? men jag känner mig iallafall inte mig så trygg när man läser att det är så mkt våldtäkter & misshandel. usch, nej sluta kiillar det är inte kul ! ( finns tjejer också som håller på ... tyvär)

/ N

Ny mobil, K660i


 
Vad tycks?
  :)

/ A

Hähä

Det blåser ute.. väldigt mkt. Så mycket att jag nästan höll på att blåsa bort. Precis när jag tog mig innanför dörren började regndropparna komma.. Jag bor i Sverige, inte sant? Jag är van :)
____________________________________________________________________________________________________________________________________



/ Amanda

Shopping

Har nyss spelat&fysat 3 timmar, hähä! Ska snart hoppa in i duschen sen ska jag med mamma & shoppa. Mitt största mål med shoppingen är då att hitta en ny mobil, helst billig & bra. Någon som har ngt förslag (Sony Ericsson helst)? Idag är det halvmolnigt vilket glädjer mig, hellre det än åska & regn ju.. Har ingen aning om vad jag ska skriva om längre. Så får väl ta itu med någonting att skriva om senare :)

Ciao bella / A

Rihanna - Disturbia



/N

god morgon

japp, idag är det ännu en dag som jag har ingen anning vad som händer. antingen åker jag hem själv. eller så åker jag & pappa förbi farmor och klipper mig... ah har ingen anning. åker nig raka vägen hem. orkar inte göra ngt länge :(

hoppas eran dag blir bra.... !


/N


bästa dag!

visst visst har det regnat & åskat men jag har varit med min pappa hela dagen!
vi bestämde oss för att blowla :) super ku fast pappa vann med 60 poäng typ haha. sen åt vi på en resturang.
efter det gick vi till elgiganten där jag fick två simsspel ;p ... ( retas inte... ) och ni kanske tänker att jag är super knäpp att jag är så glad över att jag var med min pappa. men jag träffar honom nästan aldrig & när vi väll gör det så hittar vi aldrig på ngt tillsammas. så det var jätte kul. vad har ni gjort idag ?



/N

HATA ÅSKA :(

Jag har aldrig blivit så skrämd i hela mitt liv! Var det någon mer kring Sollentuna som hörde/såg blixten & åskan. Jag är rädd :(

Keep it gangsta - lil scrappy feat kandi - SCHTEEEEEEK! :)


Slinga håret?

Ja, jag är väl medveten om att jag färgat mitt hår otroligt många ggr & ännu mer på senaste tiden. För alla som inte vet är jag då brunett nu.. Men funderar på att lägga in några få slingor (tänkte passa på när mamma ändå har hemma). Hiss eller diss? / A


<3

Love, love & love.. det finns olika sett att älska på.. Nånting som de flesta har upplevt är kärleken.. Jag tror jag har funnit en djupare bit av den.. Hoppas ni oxå gör det ngn dag, I'm happy!

Final - Äntligen

Jag kom på att rubriken kan uppfattas / läsas på två olika sett :) smarto! Idag var det tredje & sista dagen inne på Stadion. För det var final! Caroline Wozniacki, 18 år från Danmark tog hem segern i singeln & det var även hennes första WTA-titel. Coolt att jag fick se nordens bästa spelare ta sin första titel :) Tycker jag alla fall. I dubbeln vann några från Tjeckien som jag inte minns deras namn.. Det har inte varit särskilt varmt & inte helklart heller. Men regn har jag sluppit för det mesta av dagen idag. Är nu hur j*vla rik på tuggumin som helst (man fick ta gratis på Nordea) Gissa hur många paket jag har? Nej du kmr aldrig kunna :) Har fått tag på 57 tuggumi paket på tre dagar, undra hur mkt plus jag har gått på där inne? Anyway, kmr inte på ngt att skriva men kanske gör det lite senare.




GRATTIS! (klicka)
/ Pusssssssssssssss A

3 augustiiiii

herregud, redan agusti! den 19 augusti börjar skolan.... usch vad fort det går ! jag ska fixa mig nu & komma på ngt att göra. :/ skriver mer i kväll eller imorgon. puusssilus

/N

A <3 RNB


...

Ibland känner du bara hur allting rasar ur dina händer..
Vad ska jag ta mig till, dags att ändra på mig själv?


andy's

har varit hemma ett tag nu. har varit på andy's lekställe. efter det så försökte jag logga in på blogg.se på pappas mobil men så snabb jag började skriva så logga den ut så jag gav upp. men riktigt kollt att det går att surfa så på en mobil? haha. ska ducha snart sen vet jag inte vad som händer. fyfasen vilket fult väder det är ut...

lägger upp bilder på lekstället senare..

/N


Regn and rain

Haha, patetiska jävla skit väder! (Sorry) Det finns kanske någon som älskar det hähä? Inte jag iaf vädret förstörde det mesta av dagen idag.. Precis när jag kom utanför dörren började regnet össsa ner men vi begedde oss in till Stadion iaf. Det var inte lika mkt folk som igår troligtvis påga vädret. Hela dan spenderades genom att sitta under paraflaxerna på läktaren eller vinna väskor, ta kort & haffa tuggummin. Wiho, jag är iaf rik på det nu! Det blev inga matcher alls förutom en dubbel semi som flyttades in, men som tur är gäller dagens biljett imorn oxå och då är det final! Är helt slut för tillfället men ska snart rycka upp mig med ett glas te. Är konstigt nog supersugen på att blogga idag, så skriver säkert om nånting jag funderar över lite senare. Hoppas eran dag varit lika fantastisk som min gott folk?!

/ Amanda..

Madonna ft. Justin Timberlake - 4 Minutes



en låt som aldrig kommer lämna mig! (:

inga planer..

har inga planer för idag. det står att det ska regna... så ute kmr jag inte vara. vi kanske ska till andy's. det är ett inomhus klätterstälning. då är det ju för syskonens skulle såklart. men det finns super roliga ruschkanor. haha :) det är super branta , ja får visa bilder om jag tar någora! hoppas eran dag blir bättre :)

jag är så avensjuk på Miley Cyrus. hon är ungefär i våran ålder & har värsta kariärren! hon har konserter & så spelar hon ju in hannah montana! skulle också vilja spela in en film eller en serie & samtidigt så på scen... :( men men alla bor inte i usa ? jag får fortsätta drömma... ( hoppas ni inte tror att hon är min idol eller ngt det är hon inte! )





/ N

.

Det viktigaste i livet ser man bara med hjärtat, inte ögonen.


Nordea, again :)

Drar in till Stadion idag igen.. Det var grymt kul där igår & känner för att uppleva lite mer idag :) Tar med mig Lina idag oxå! Vi hoppas på inte för mkt folk så vi kan köpa några små biljetter att ta oss in på! Har nyss tränat oxå & det gick helt okej.. Allt flyter inte lika bra längre & jag blir alldeles yr av tankarna & funderingarna jag har i mitt huvud just nu. No matter what. Ska ta en liten fix nu, skriver maby senare!

/ Mandyyyyy

design

jag & amanda försöker fixa designen. går vell sådär, båda är inne samtidigt och det blir trögt. men snart får vi till det!
hoppas ni gillar det!

/ N


bio - den magiska leksaksaffären

sorry sorry, har inte haft tillgång till datorn. vaknade klockan 10 och gjorde i ordning frukost sen tittade jag på film i 1 eller 2 timmar med syskonen. blev lady & lufsen, riktig gammal film men det var så längesen så det var roligt :) sen var det lunch & efter det försökte vi komma på vad vi skulle göra underdagen. då bestämde vi oss tillslut att gå på bio. så vi var tvungna att åka till hero city för att kolla på  bio! den magiska leksaksaffären spelades ingen annan stanns än där. så när vi kom fram hade bio redan börjat så vi var tvungna att smyga in. filmen var helt okej. lite sorlig & kanske inte så roligt för barn under 7 år.
sen när filmen var klar åkte vi hem men på vägen stannade vi på max för att äta middag. efter det åkte vi hem.
sitter med syskonen och kollar på ariel 2. haha mycket barn filmer idag med det är ganska kul ibland:)
tur att amanda är med i bloggen annars skulle den vara riktigt tråkig. hihi

/ N


Nordea Nordic Light Open

Yepp, idag var jag där med Lina! Vi träffade några med men gick mest runt med Julia.. Det var grymt kul plus att vi fick gratis tuggummi så jag kan väl säga att entré pengarna gick åt mina tuggummin, yummi! Det låter lite konstigt men jag är tuggummi beroende.. Jag gör av med ungefär 5-6 tuggummi paket i veckan. Hähä. Min familj är inte hemma just nu så när jag kom hem passade jag på att visa att jag ta ansvar genom att plocka ur diskmaskinen, vika all tvätt & damsuga hela huset. Jättetråkigt, men kul att få göra nytta! Efter det fysade jag oxå en timme, så nu är jag helt slut. Jag undrar lite var Nathalie tagit vägen? Hoppas att hon skriver lite senare :) Nu ska jag tjockisäta glassen jag nyss köpte..


Puss / A

Snabbt inlägg

Jag har lite brådis nu. Har precis varit & tränat & nu ska jag duscha sen äta & sen kmr Lina & hämtar upp mig.. så ska vi åka in till Sthlms stadion & kolla på Nordea. Skriver senare ikväll om jag hinner! Ha en skön sommar dag.

/A

RSS 2.0